Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно пробег

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    По-спокоен ли ще си ако на табелата пише: 98 000км. реални!!!
    то не става въпрос какво пише на табелата. Аз това отдавна съм спрял да го отчитам дори и като точка в описанието на колата. Става въпрос затова, че е трудно човек да прецени гледана или не гледана е колата, ако я купува от дилър. Ако я купува директно от човека, който я е карал в повечето случеи на хората, които са немърливи им личи, защото те са немърливи не само към колата си.
    Става въпрос за друго: На какъв пробег горе-долу се определя да издържи живота на един мотор 1.9 JTD 115к.с.? Например на един Мерцедес Е-класа да речем Е250 живота му няма да е по-малко от 400-500 000км, ако е каран и поддържан нормално. То е ясно, че при някой "специалист" може и 100 000 да не изкара....
    Опитвам се да разбера колко е безпроблемния живот на едно JTD? Знам, че е относително, ама все пак....
    In God we trust, all others pay cash.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

някъде във форума преди време колега бе споменал, че е виждал в италия екземпляр на над 1млн км, аз всъщност вярвам, че е дно jtd може да постигне това, но всичко е много относително ,ко се онтася до автомобила втора употреба, за това е по-добре да се провери преди да се закупи/не ,че съм го правил/
      147 JTD

Comment

Working...
      X